Agnoia Unwritten

Character builder

Alle karakters van spelers (moeten) worden bijgehouden in de portal van de LarpTOM
https://app.larptom.nl/portal/character-builder

Regels en andere documenten

Info

Je haalt diep adem terwijl de magiërs hun ritueel uitvoeren. Langzaam maar zeker verschijnt er licht tussen de twee pilaren, licht dat zich verspreidt in een mengelmoes van kleuren. Het groeit en groeit tot het portaal volledig geopend is, en je slikt. Je weet niet of er een weg terug is als je er doorheen stapt, en hoewel je verzekerd is dat het portaal veilig is, begin je lichtelijk te twijfelen aan de keuzes die je tot dit punt gebracht hebben. Een andere wereld zou een nieuw begin betekenen, waar het niemand iets uitmaakt wie je daarvoor was, wat voor fouten je gemaakt hebt. En toch...

Je vuist verstrakt rond het stukje perkament dat je straks zal herinneren wie je bent, het enige waar je op kan vertrouwen. Een van de magiërs kijkt op van het ritueel, en knikt naar je; het teken dat je kunt gaan. Nog een moment twijfel je, en dan stap je naar voren, je toekomst tegemoet.

~Ervaringen van de elf Sorana Amanar, kaarsenmaker op Abasga, momenten voor zij naar Agnoia kwam in het jaar 449 van de Schrijver.

Welkom op Agnoia, reiziger! Een wereld vol potentie, vol onontdekte gebieden, en vol gevaar. Wie je was of waar je vandaan kwam maakt niets uit, we zitten hier allemaal in hetzelfde schuitje. Zie het als een nieuw begin, je zult je toch niets meer kunnen herinneren. Wat was dat? Een weg terug? Nee, die is er niet. De portalen werken maar één kant op, helaas. Dus kom, drink wat in de taverne, lees wat je vorige zelf nog graag kwijt wilde - je hebt een briefje bij je, toch? - en bedenk wat je nu wilt gaan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Agnoia Unwritten is de nieuwe weekend reeks van LarpTOM, gefocust op exploratie en het leven aan de grens van de wildernis. Dit betekent veel vechten, maar ook ruim voldoende kans om op ontdekkingstocht uit te gaan, of om te experimenteren met magie, of misschien zelfs om nieuwe skills te ontdekken. Het rollenspel zal vooral gaan over het opbouwen van een samenleving met volken van verschillende achtergronden met verschillende behoeftes, in een wereld vol gevaren en mogelijkheden. Een van de uitdagingen voor nieuwe karakters op Agnoia is het spel rondom geheugenverlies. Je personage komt namelijk het spel in zonder herinneringen, en zal alleen weten wat op een kort briefje geschreven is. Hierin kun je kiezen of je dit zelf schrijft, of dat je dit aan de spelleiding overlaat als je volledig verrast wilt worden. Ons doel is om drie weekendevenementen per jaar te organiseren.