Stormvloed

Character builder

Alle karakters van spelers (moeten) worden bijgehouden in de portal van de LarpTOM
https://app.larptom.nl/portal/character-builder

Regels en Info

Welkom op Stormvloed. Misschien woon je hier al sinds je geboorte of misschien ben je hier net aangekomen in een manastorm. Hoe je hier ook terecht bent gekomen, hier zal je blijven. Dit is het eindpunt van de manastormen en er is geen weg terug. Dus bereid je voor op avontuur en gevaar, maar je staat er niet alleen voor. Er zijn andere mensen en wezens die alleen maar in rust en vrede willen wonen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Om ervoor te zorgen dat jij en je spullen niet worden vernietigd door een nieuwe superstorm heb je Nullium nodig. Jullie willen je als groep vestigen in Doorn. Een van de 9 veilige Nullium zones. Maar overleven moet iedereen. Mens of ander ras.

Stormvloed is een een eendaags larp reeks van LarpTOM die we 4 zaterdagen per jaar proberen te organiseren.
De incheck zal om 10:00 beginnen en het spel om 11:00.
We zullen IC lunchen (je moet zelf lunch meenemen) en rond 16:00 klaar zijn en gaan uitchecken.
Doordat we minder tijd hebben dan een weekend larp zullen we veel spel stoppen in een korte periode. Om deze reden hebben we ook sommige skills aangepast. Daarnaast geven wij de spelers en NPCs de optie om Uptime acties in te sturen via de mail (wij zullen daar via e-mail om vragen). Uptime acties zijn dingen die je in het spel met jouw karakter zou willen doen.
Er zijn een paar dingen waar wij als SL onze focus op hebben gelegd:

  • Het is een laagdrempelige larp waar iedereen zo in kan stappen. Je hoeft niet veel te weten van de setting en kan uitleg krijgen waar nodig.
  • Iedereen kan adel worden maar moet dit wel IC verdienden.
  • Er is een uitgebreid economie systeem, maar het is een opt-in systeem. Dit houdt in dat je karakter zich geen zorgen te maken over de basisbehoeften (voeding, kleding en onderdak) en dat alles dat je verdient uitgegeven kan worden aan drankjes, uitgebreide uitrusting en eventueel andere dingen.
  • Spelers kunnen nieuwe speelbare rassen en magie vrijspelen. De namen van de spelers die het vrijgespeeld hebben zullen ernaast staan(als de spelers dat willen)
  • Wij willen de NPCs terugkerende karakters geven, met name in Doorn. Om een levendige, consistente en betekenisvolle wereld neer te zetten.