Over ons

De naam

Het eerste evenement wat we ooit organiseerde was het Traningskamp Ordo Malleus, oorspronkelijk bedoeld om mensen te werven voor een groep die we als spelleiders zelf speelde bij een andere larp. We vonden het zelf te leuk om te spelleiden, dus besloten we het vaker te organiseren. Het eerste jaar hebben we 2 larps georganiseerd, 2 jaar laten hadden we 3 weekend larps en 1 zomerlarp.

Op een gegeven moment moesten we wel nadenken over de naam van de groep. Hier hebben we een tijd over nagedacht, maar we bleven toch bij ons eerste simpele idee. Pas 3 weken voor de eerste larp kwamen we erachter dat Traningskamp Ordo Malleus afgekort konden worden naar TOM. Een van de oprichters heet Tom, dus hebben we de naam LarpTOM gekozen.

De reeksen

In 2010 zijn twee mensen begonnen met het organiseren van de TOM (2010) reeks. Deze reeks is in 2011 overgegaan in de Zivania reeks met het bijkomen van een extra spelleider. Deze reeks loopt tot heden, met momenteel een 4de spelleider.

In 2012 hebben we de eerste Zomerlarp neergezet. Het concept om elke dag andere spelleiders te hebben, met een algemeen verhaal dat dezelfde week eindigt. Is ons zo erg bevallen dat we deze nog steeds elk jaar organiseren.

In 2019 zijn we een nieuwe 1 dags larp begonnen. Het concept hierbij is om een middag lekker te larpen, waarder het instap niveau lager ligt dan bij een weekend larp.

SL Zivania

Tom Groenendaal.(oprichter). Financiën en organisatie.
Bart Groenendaal (vanaf 2011). Hulp spelleider sinds 2018
Maarten Frenssen vanaf 2016).
Leon de Brouwer vanaf 2018)

SL Stormvloed

Bart Groenendaal.
Megan Grantham (vanaf 2019)
Leon de Brouwer

SL Zomerlarp

Tom Groenendaal
Amber Post (vanaf 2018)